'Grand Café 2019' (55+)

  • 19 november 2019
    14:30 - 15:30

GRATIS TOEGANG!

Een veelzijdige muziekvoorstelling door Muziektheater Briza voor alle 55 plussers. De zes muzikanten/zangeressen zingen en spelen herkenbare liedjes en muziekjes uit de hele wereld: Frankrijk, Duitsland, Amerika, Spanje, Engeland, Turkije, evergreens uit ons eigen land, klassiek, muziek uit het Andesgebergte, Abba, folkmuziek etc.

‘Grand Café 2019’ is een initiatief van Stichting De Mix voor zowel senioren uit zorginstellingen als voor zelfstandig wonende senioren. Doel is om een gezellige ambiance te creëren waar senioren kunnen luisteren, kijken en samenzijn bij een afwisselende voorstelling. Dit alles in de sfeer van een gezellig Grand Café. De zaal wordt speciaal ingericht met tafeltjes, stoelen, (LED)kaarsjes en theaterbar in een decor van licht met een mooie video-achtergrond.
Ook voor de minder valide senioren zijn deze voorstellingen toegankelijk. Tijdens de voorstellingen krijgt iedereen een drankje en hapje.

De voorstellingen zijn GRATIS te bezoeken (een vrijwillige bijdrage is van harte welkom).

Neem wel uw Ooievaarspas mee, als u die heeft, zodat we die kunnen scannen bij de kassa. Graag reserveren i.v.m. het beperkte aantal plaatsen door een e-mail te sturen aan: info@demixwereldmuziek.nl of info@briza.nl

“Erg gezellig… echt een geweldige middag!” (Bewoner Lozerhof)
“… weer erg van genoten!” (Saffiergroep Nolenshage)
“Gevarieerd en erg leuk! Zeker voor herhaling vatbaar!” (Prinsenhof)
“Zeer goed, dit is onze vierde keer dat we komen!” (Ametisthorst)

Op 17 & 18 december hebben we de speciale kersteditie ‘Grand Café 2019’

Bekijk ons ‘Grand Café 2018’ hieronder:

Genre: Concert, Muziektheater, Wereldmuziek

Dinsdag 19 november 2019

14:30

Prijzen v.a. €0

KAARTJES