Verjaardag

verjaardag

Wij bieden tijdens onze vrije voorstellingen in het Zeeheldentheater de mogelijkheid om verjaarspartijtjes te vieren. (op woensdag en in de schoolvakanties (kijk in de agenda voor de data).

De diverse verjaardagspakketten:

Gaarne altijd schriftelijk of per mail uw partijtje of (NSO/BSO) groepsbezoek reserveren/bevestigen. Mochten er onverhoopt veranderingen aan de samenstelling van de groep zijn dan dit uiterlijk 24 uur voor de voorstelling aan ons doorgeven.

Pakket A:  
Prijs: € 10,– voorstelling + sapje
Géén minimum of maximum aantal kinderen
Duur: ca 1 uur

Pakket B:
Prijs: € 12,– (begeleiders € 10,-) voorstelling + sapje +chips +poster
(géén minimum of maximum aantal kinderen)
Duur: 1.15 uur

Pakket C: 
Prijs: € 14,50 (begeleiders € 10,-) voorstelling + sapje + chips + poster + DVD/CD box: naar keuze
(géén minimum of maximum aantal kinderen)
Duur: 1.15 uur

Pakket D: 
Prijs: € 18,- (begeleiders € 10,-) voorstelling + sapje + chips + poster + DVD/CD box: naar keuze + een Streetdansworkshop (of dans spelletjes)*1 :
(minimum aantal kinderen 8* maximum aantal kinderen 16)
Duur 1.45 uur 

*1 Voor de allerjongsten
(4/5/6 jarigen) is er de mogelijkheid om in plaats van een dansworkshop diverse spelletjes te doen die gebaseerd zijn op de voorstelling.

 2* Als u Pakket D uitzoekt met minder dan 8 kinderen dan kan dat ook. U betaalt dan à € 3,50 per kind extra (alleen voor het aantal kinderen die het verschil uitmaken).

Bij de voorstelling Pindakaas met Sambal kan de workshop te vermoeiend zijn voor jongere kinderen, omdat ze dan zojuist een meedoe voorstelling hebben meegemaakt.

Het is mogelijk zelf een pakket samen te stellen naast de voorstelling: alleen nieuwste DVD à € 3,–, chips/poster/internetfoto’s à € 3,– alleen workshop à € 4,–, alleen poster à € 1,–, alleen internetfoto’s à € 1,–, schatkist speurtocht à € 1,–.

Indien er kinderen zijn die de nieuwste DVD/CD al hebben, dan kunnen zij kiezen uit een van de andere Briza CD’s, CdRoms of DVD’s, bijvoorbeeld Pachamama, Azirba of Lotte en WAM of het geheim van de Straussvogel.

Kado’s uitpakken etc in onze Feestzaal. Tegen de meerprijs van € 27,50 kan de met slingers versierde Feestzaal voor aanvang van de voorstelling een uur lang gebruikt worden. Een grote (kado)tafel en stoelen staan dan klaar. U zorgt zelf voor de invulling van het feestje. Gebruik Cdspeler/discolampen/beamer € 5,– extra.

U kunt vanaf 14 uur bij ons pinnen of contant betalen bij onze kas op de dag van uw reservering.
Of bij grotere bedragen op verzoek vooruit giraal betalen na ontvangst nota.

Altijd betaald parkeren in deze buurt (tussen 9-24 uur) en op zondag van 13 tot 24 uur. Het is druk in de Trompstraat, maar altijd wel plek bij het Vredespaleis.

OV met lijn 1 en bus 24, uitstappen vóór Vredespaleis, bus 22 op Javastraat en lijn 17 bij Vredespaleis uitstappen.